Virágküldés Székesfehérvár
Hortenzia virágszalon

8000 Székesfehérvár, Malom u. 34.
https://www.viragkuldesszekesfehervar.hu

Lepd meg szeretted egy igazán szép és illatos ajándékkal, válassza virágküldő szolgáltatásunkat! Virágfutár szolgálat Fejér megye teljes területén! Kiszállítás akár még aznap is! A Hortenzia virágszalon Székesfehérváron, a belváros közelében található. Az üzlet könnyen megközelíthető, a parkolás ingyenes.
A virágküldést Székesfehérvárra a Virág a Világba virágküldő szolgálat székesfehérvári üzlete, a Hortenzia virágszalon végzi. A kiszállítás ára Székesfehérvár és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy székesfehérvári munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Székesfehérvár városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Hortenzia virágszalon webáruháza: virágküldés Székesfehérvár
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Székesfehérvár
Törődünk egymással

nyitva tartás:
h-p: 08:00-17:00-17:00
szo: 08:00-12:00

Mint az egyik legkiválóbb székesfehérvári virágszalon, célunk, hogy vásárlóink virágvásárlási igényeit maximálisan kielégítsük. Hazai és holland vágott virágok, cserepes növények, kellékek, üvegáruk, kaspók, szalagok széles választékából készítjük el az Ön számára legmegfelelőbb kompozíciót. Legyen szó születésnapról, névnapról, évfordulóról, megemlékezésről, babaszületésről, esküvőről vagy bármilyen alkalomról: Ön elképzeli, mi elkészítjük!

tevékenységünk:
virágküldés Székesfehérvár
Esküvők teljes dekorációjának elkészítése
Rendezvény dekoráció
Irodai növénybeültetés
Alkalmi csokrok
Cserepes kompozíciók
Kegyeleti díszek
Virágküldés Székesfehérvár és vonzáskörzetében
Virágküldés Magyarországon belül
Virágküldés világszerte 24 órán belül