Virágküldés Kazincbarcika
Gavallér Virág

3700 Kazincbarcika, Attila út 10/B TESCO
3700 Kazincbarcika, Jószerencsét út 21/B
3700 Kazincbarcika, Egressy B. út 3.

https://www.viragkuldesmiskolc.hu/

A virágküldést Kazincbarcikára a Virág a Világba virágküldő szolgálat kazincbarcikai üzlete, a Gavallér Virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Kazincbarcika és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy kazincbarcikai munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Kazincbarcika városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Gavallér Virág virágüzlet webáruháza: virágküldés Kazincbarcika
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Kazincbarcika
Törődünk egymással

nyitva tartás:
h-szo: 08:00 - 21:00
vasár: 08:00 - 17:00

Cégünk családi vállalkozás, mely felöleli a virágkereskedelem teljes szolgáltatási körét. Komplett esküvői dekorációk, terem és színpaddíszítések, kegyeleti koszorúk, sírdíszek, alkalmi csokrok és kosarak. Üzleteinkben selyem és száraz virágok, cserepes és vágott virágok nagy választéka megtalálható.

Születésnap, névnap, köszöntő, díszítés, gyász... Ha bármilyen alkalomra virággal szeretne kedveskedni, térjen be hozzánk, és mi csokorba kötjük az elképzelését!