virágküldés Gyula

Tünde Virágüzlet
5700 Gyula, Patócsy F. u. 1.
1991-től vagyok virágkötő. 1994-ben nyitottam meg virágüzletemet Gyula belvárosában szüleim segítségével. Sok virágkötő szaktanfolyam után 2002-ben nagy örömömre megszereztem a virágkötő mesterlevelet! 2004-ben a gyulai Erkel hotel aulájában "stílusgyakorlatok" címmel önálló virágkötészeti kiállításom volt, ahol nagyobb léptékű alkotásokat is készíthettem.

Szakmámat elhivatottan végzem és nagy odaadással, mert nap mint nap a természet szépségét jeleníthetem meg a hétköznapokban. Munkatársaimmal szakmai továbbképzéseken rendszeresen résztveszünk, így naprakészek vagyunk az új virágkötészeti trendekben is. Ezt az alkotó munkát mindannyian szeretettel végezzük.
Nyitvatartásunk:
Hétfőtől-péntekig: 08-18
Szombaton: 08-13
Vasárnap: 09-12
Virágküldés: nem csak Békés megyében!
Üzletünk tagja a Virág A Világba nemzetközi virágküldő szolgálatnak, így Magyarországon bárhová, és a világon sok országba vállalunk virágküldést!

A VIRÁGOK MINŐSÉGE
Az üzletben csak jó minőségű virágot vásárolunk, és ezekből készítjük a virágcsokrokat és készítményeket. Ez vásárlóinknak nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább megoldás. Van, mikor egyfajta virágból éppen nem szerezhető be jó és szép, akkor azt nem hozzuk be az üzletbe. Általában és gyakorlatilag, ha időben megrendelik, szinte minden növény beszerezhető. Az elsődleges szempont, hogy friss és hosszú vázatartósságú legyen. A célunk a vásárlók maximális kiszolgálása.
Virágkötészet - Szakmai múlt (szakmai önéletrajz)
1990 virágkötő betanított munkás
1998 virágkötő szakmunkás
2002 virágkötő mestervizsga
2003 lakberendező szakmunkásvizsga
Az alapokat Szentandrássy Annától tanultam meg nagyon alaposan.A virágkötő mestervizsgára Molnárné Kiss Erika virágkötő mester készített fel,alapos és precíz munkájából és tanácsaiból nagyon sokat tanultam.
1990 óta számos szaktanfolyamon vettem részt, MVVSZE által szervezett tanfolyamokon.
Cserni István tanfolyamain az elmélyült és tudatos virágalkalmazást tanultam meg. Több tanfolyamán részt vettem az évek alatt, és többféle látásmódot sajátítottam el.
2003 "Stílusgyakorlatok" címmel az Erkel Hotel aulájában antik, szecesszió, és extavagáns díszekből, térkompozíciókból készítettem munkatársaimmal önálló bemutatkozást a helyi közönségnek. A mestervizsga Budapesten volt, így a gyulaiak láthattak hasonló volumenű virágbemutatást. Nagy sikere volt, mert ilyen jellegű rendezvény előtte Gyulán 20 évvel volt csupán.
2006-ban az „év virágüzlete" pályázaton vettünk részt, és kategóriánkban a másodikok lettünk,(csak első díjat osztottak).
2007-2008-ban egy európai úniós virágkötőket továbbképző pályázat gyakorlati szervezője, résztvevője és előadója voltam. 10 alkalommal neves, virágüzletben dolgozó és oktató virágkötők tarottak szakmai bemutatót Békéscsabán, ebben sok helyi virágkötő tudta tudását kamatoztatni.(Azóta is sokan igényelnék, mert nem kellet elmenni a bemutatókra, hanem helyben zajlottak.)
2007 szakmai bemutatót tartottunk Cserni Istvánnal a debreceni virágkarneválon.
2008 szakmai bemutatót tartottam a pécsi virágpaletta nagykereskedésben.
2008 A Hortus Hungaricus Kertészeti kiállításon A „mester és tanítványai" sorozat keretén belül Cserni István mesterrel tarthattam szakmai bemutatót.