Virágküldés Eger
Virág-Ajándék üzlet

3300 Eger, Széchenyi u. 14.
https://www.viragkuldeseger.hu

Üzletünk az 1950-es évek óta funkcionál virágüzletként, Eger belvárosában a sétáló utcán. Családi vállalkozásként 1991 óta készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére. Ha virágot, ajándékot szeretne vásárolni vagy küldeni ismerőseinek, szeretteinek keressen fel bennünket.
Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink többsége visszatérő vevő, akik igénylik a kreatív, mindig megújuló virágkötészetet. Fontosnak tartjuk, hogy munkáinkkal a virágkultúrát és a jó virágízlést szolgáljuk.

A virágküldést Egerbe a Virág a Világba virágküldő szolgálat egri üzlete, a Virág-Ajándék üzlet végzi. A kiszállítás ára Eger 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy egri munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Eger városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Virág-Ajándék üzlet webáruháza: virágküldés Eger
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Eger
Törődünk egymással

Nyitva tartás:
H-P: 7.00 - 18.00
Szo: 8.00 - 13.00

tevékenység
vágott és cserepes növények | menyasszonyi csokrok | kegyeleti csokrok, koszorúk | ajándéktárgyak | nemzetközi virágküldő szolgálat | házhozszállítás