Virágküldés Békéscsaba - Erika Virágszalon

5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 6.
Az Ön virágüzlete Békéscsabán, virágküldés Békéscsaba. Öntől, velünk, szeretteinek.
Ahogy a természet változik, az Erika Virágszalon belső hangulata is igazodik hozzá. Ha megújulnak az évszakok, az Erika Virágszalon belső világa is megújul. Ahogy közelednek az aktuális virágos ünnepek, több nappal előtte elindulnak a munkálatok. A szalon nagysága szerencsére engedi, hogy akár több hangulatot és témát is meg tudunk jeleníteni. Ezek a tér rendezői munkák több szempontból is fontosak, felfrissül a mi alkotói belsőnk, az üzlet arculata változik (nem beszélve a nagytakarításról). Alkalmazkodunk a természet törvényeihez (tavasz, nyár, ősz, tél). A vásárlók virágvásárlása is változik, ha más környezet veszi őket körül.
Szóval mindenkinek hasznos ez a fajta virágos megmozdulás, ami nem csak virágkötői tudás igényel, hanem térlátást, a rendelkezésre álló belső növények igényeit, vásárlási pszichológia (mit lát meg először a vásárló), teherbírást, állóképességet, gyorsaságot. Az eredmény minden fáradságot kárpótol, az alábbi képsorok is ez igazolják, Valentin nap, nőnap, húsvét, karácsony és még sorolhatnánk a témákat.
A virágkötészet nehéz fizikai munka. A virágbolti munka 70%-a háttérben történik (az áru gondos kiválasztása, feldolgozás, raktári rend, gyűjtögetés és még sorolhatnám). A 30%-a az a jellegű munka, amit a vásárló lát, meglepő ugye? Ezek a kihívások változatos munkát adnak, ettől is tudunk folyamatosan új ötleteket adni a vásárlóinknak. A munkaköri körülmények sok szépséget adó, sokszor nehéz, éjszakákba nyúló elfoglaltságot adnak. A képeken is láthatók ezek a sokoldalú munkák. Az aprólékos kézimunkák, a nagy látványos kocsi díszek, térkompozíciók készítése bent és kint éjszakába nyúlóan. Helyszínen is végzünk munkát, akár a kegyelet csendjében. Szóval egy virágkötőnek szinte mindenhez kell értenie egy kicsit, no hát ettől oly gyönyörű ez a szakma.
Az Erika Virágszalon a Virág A Világba virágküldő szolgálattal együttműködve a világ minden részére kézbesít virágküldeményeket. Magyarországon jelenleg több, mint 100, nemzetközileg 170 országban mintegy 60.000 partnerüzlet segít abban, hogy a megrendelt virágcsokrok és egyéb ajándékok időben és kiváló minőségben jussanak el a címzetthez, a legkisebb kiszállítási költséggel.