Virágküldés - Virágküldő szolgálat Vámoscsalád

A virágküldés egy olyan szolgáltatás, amely lehetőséget biztosít a távolban élő rokonok, barátok, családtagok megajándékozására, hiszen nem mindenki tud egy-egy jelentős eseményen részt venni és hazautazni. A virágrendelés ennél egyszerűbb még sosem volt, hiszen online, a világ bármely pontjáról rendelhet és partnereink, virág futáraink közreműködésével 1-2 nap alatt megvalósítható a kért virágcsokor kézbesítése Magyarország számos településére. Virágot ajándékozni mindig öröm. Virágot kapni ajándékba még nagyobb öröm és meglepetés. Ne késlekedj a virág rendeléssel, hiszen

A virágküldés kiszállítási ára Vámoscsalád településre: 3 200 Ft Ez automatikusan hozzáadódik a csokor árához.

Ajándékcsomag küldés , ajándék rendelés Vámoscsalád

Ajándék küldés még sosem volt ennyire egyszerű. Webáruházunkban olyan egyedi, kis mennyiségben készült ajándék csomagokat találsz, melyekkel bárki számára meglepetést tudsz szerezni. Az ajándékcsomagok vidéken készülnek és az MPL kézbesíti munkaidőben, így az ajándék csomag küldés Vámoscsalád mellett Magyarország bármely településére rendelhető hétköznapi kiszállítással, egy munkanapos átfutással. Az ajándékcsomag kiszállítási ára Vámoscsalád és az ország többi településére is 2.200.-

Az ajándék csomagok díszdobozban készülnek és szappan és selyemvirágokkal díszítettek. Így gyakorlatilag akár évekig is gyönyörködhet benne a címzett. Az ajándékcsomagok elkészítésekor törekszünk a legjobb ár-érték arány kialakítására, így nagyon megéri ajándékcsomagot rendelni, hiszen már 5.000 forinttól találsz alkalomnak megfelelő ajándékot.

Koszorú rendelés - koszorú küldés Vámoscsalád

Őszinte részvétünk a gyászban! Mindennapi szomorú kötelességünk a végső búcsúajándék készítése és kiszállítása, így a koszorú küldés is a temetési szertartásra. Amennyiben nem tudsz jelen lenni a temetési szertartáson, a koszorú küldés segít végső búcsút venni az elhunyttól.

A koszorú rendelés, koszorú küldés is online működik. A kiválasztott koszorúhoz a szalag szövegét a kosár menüben tudod megírni. A megrendelőlapot értelemszerűen ki kell tölteni. A kompozíciót a szertartás előtt fél-egy órával helyezzük el a ravatalozóban.

Fontos: Szépen kérjük a gyászoló családokat, barátokat, hogy a koszorú rendelést legalább 2 nappal a szertartás előtt adják le.

A koszorú kiszállítás ára Vámoscsalád településre: 3 200 Ft